Днями чиновники відвідали нові, а також модернізовані підприємства Гощанського району. Зокрема, ознайомилися зі стратегією розвитку підприємства «Імені Воловікова», де реалізовують інвестиційний проект.

Там за 37,5 мільйона гривень господарі збудували надсучасний молочний комплекс із доїльною установкою, де щоденно виробляють 17 тонн молока високої якості. У планах- подвоїти виробничі потужності та збільшити поголів'я корів.

А от в будівництво підприємства «Країна смаку» іноземці інвестували 6-7 мільйонів євро. З часу відкриття кількість працівників тут зросла вдвічі. Нині 30 людей за 5 днів виробляють 2 тисячі тонн заморожених м’ясних напівфабрикатів для турецької кухні. Це перше підприємство в державі, яке виготовлятиме екологічно чисту продукцію у таких обсягах.

Супровід інвестиційних проектів – це запорука їх успішної реалізації, а отже посилення виробничих потужностей Рівне нщини, зауважив Василь Берташ. Відтак, запевнив, що влада всіх рівнів підтримуватиме як вітчизняні, так і підприємства з іноземним капіталом. Водночас контролюватиме дотримання інвестиційних зобов’язань,