Гігантські бурульки захопили у Рівному двоповерховий будинок. Власники 16-ти квартир на Котляревського, 8 із крижаними велетнями самотужки впоратися не можуть. А місцеве ЖКП допомагати не поспішає. Місцеві діти водять однолітків помилуватися на виплекане комунальниками диво природи. А дорослі небезпідставно хвилюються за їхнє та своє життя.

Пенсіонер Володимир Яновський бурульки з козирка над своїм балконом збиває щодня. Каже: якщо полишить цю справу, вони виростуть, як біля сусідського вікна. Повз будинок щораз хтось проходить. Людям лячно, але обійти нема як. Дітлахи ж навпаки, йдуть сюди і з собою ведуть друзів, щоб показати дивовижу.

Нині бурульку, про яку розповідає школяр, вже немає. Куди вона поділася, ні він ні мешканці будинку не знають. Бурульки на цьому будинку наростають щозими, кажуть його мешканці. Цьогоріч лід з покрівлі один раз таки знімали. Люди не знають куди тепер звертатися, бо ЖКП, яке обслуговувало цей будинок, ліквідували. А з іншим підприємством, договорів про утримання ще не підписали. Після дзвінка начальнику ЖКП, яке буде обслуговувати цю будівлю, до людей приїхав майстер. Пообіцяв бурульки з будинку прибрати. Свою обіцянку майстер виконав. Телефоном мешканці розповіли, що бурульки на їхньому будинку таки позбивали.