Найкращих танцюристів вибирали у Рівному. Вони стануть учасниками нового телевізійного проекту на одному з центральних каналів. Хореографічну майсерність молоь демонструвала не лише аби потрапити на телеекран. А й заради заробітку. Переможець танцювального шоу отримає чверть мільйона гривень.

Студентка другого курсу інстиуту культури Аліна Легка танцює вже п’ятнадцять років. Вона кілька разів ставала переможницею різних танцювальних конкурсів. На кастинг телевізійного танцювального шоу дівчина прийшла, аби підзаробити. За перемогу у конкурсі один з центральних телевізійних каналів обіцяє винагороду у чверть мільйона гривень. Ці гроші дівчина мріє відкрити школу танців.

Аби потрапити на другий відбірковий туру, який відбудеться наприкінці травня у Ялті, рівняни мають нлише добре танцювати. Продюссери при відборі учасників зверталють увагу і на особистісні якості претендентів.

Віктор Катеренчук - один із щасливчиків, якого обрали для участі у другому етапі конкрусу. Раніше він заробляв на життя танцями, проте за кордоном. У своїй перемозі хлопець не сумнівається.

Для перемоги у телевізійному шоу потрібно не лише довести свою талановитість професійному жюрі. Адже переможця оберуть телеглядачі шляхом інтерактивного голсування.