У Рівному квіти почали розмовляти - цьому їх вчить звичайний студент. Він робить написи на пелюстках з допомогою спеціального принтера. Переконує, рослинам це анітрохи не шкодить. Натомість людям приносить радість.

Судент Максим Корнійчук на компютері пише нові привітання. Окрім "цілую", "зі святом" є у нього навіть і "для коханої тещі". Тільки ці, вже звичні привітання слатимуть квіти, при потребі навіть трьома мовами - українською, російською та англійською, розповідає новоспечений бізнесмен. Максим Корнійчук, квіткових справ майстер, розовідає, - "цю ідею мені підкинув дядько з Санкт-петербургу, мені це стало дуже цікаво. В інтернеті я побачив, що таке є тільки в києві, та й то засновано американцями." Флорист - дизайнер Софія Турченюк одразу пристала на Максимову пропозицію. Квіткове ноу-хау їй теж до душі.

Софія Турченюк, флорист-дизайнер квіткового магазину, - "Я думаю ці квіти будуть дуже популярні, адже вони були німі, а почали говорити. Тобто те, що людина не може сказати словами, щоб висловити свої поуття, тепер за неї це скажуть квіти".

Винаходом Максима поки зацікавилися не багато підприємців. Та й передвеликодній піст - не квітковий час, переконують продавці. Але хлопець не розчаровується, каже як тільки його квіти заговорять в підземних переходах - бізнес одразу піде вгору. Планує навіть розширити свою спаву в інших містах. Ідей для неординарних квітів - у голові хлопця вистичає.

Незабаром Максим постараєтся потішити закоханих фотографіями на квітах та золотими написами. Хлопець впевнений, ці квіти освідчуватимуться в коханні та пропонуватимуть найдорожче - руку і серце, йому ж студенту - математику це принесе трохи грошей та багато радості за чиєсь щастя.