Працівники управління боротьби з наркозлочинністю задокументували злочинну діяльність чотирьох зловмисників

Злочинну «співпрацю» двох осіб задокументували працівники управління боротьби із наркозлочинністю в Рівненській області у взаємодії із оперативним відділом ДУ «Полицька виправна колонія», відділом кримінального аналізу та за процесуального керівництва прокуратури.

Причетними до наркобізнесу виявилися житель Рівненського району та засуджений на три роки позбавлення волі за крадіжку з проникненням у житло. За допомогою поштових відправлень вони організували канал постачання наркотичних засобів та психотропних речовин у колонію.

Так, учора 28 березня, за місцем проживання 35-річного жителя села Малий Олексин поліцейські провели санкціонований обшук. Під час слідчої дії в його особистих речах виявили та вилучили близько 500 грамів марихуани, яку він зберігав начебто для власного споживання.

Крім того, під час обшуку в колонії, де утримується 37-річний засуджений, поліцейські вилучили два мобільні телефони та чорнові записи.

Слідчий Рівненського РУП повідомив зловмисникам про підозру за фактом збуту наркотичних речовин за частиною 2 статті 307 КК України. Крім того, 37-річний підозрюється ще й за частиною 4 статті 27 КК України.

Крім того, за отриманою оперативною інформацією в Рівному на вулиці Захисників Маріуполя у 32-річного жителя Здолбунова поліцейські УБН виявили та вилучили 1000 пігулок «Decancit SR» з вмістом прекурсору псевдоефедрин.

А в місті Здолбунів на вулиці Незалежності під час поверхневої перевірки у 37-річного жителя села Ільпінь вилучено 119 аналогічних нарковмісних таблеток.

Дізнавачі територіальних підрозділів за фактом зберігання наркотичних речовин розпочали досудові розслідування за частиною 1 статті 309 КК України.

У рамках кримінальних проваджень, вилучене скеровано для проведення експертиз. За їх результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: У жителя Рівненщини виявили 6 мішків бурштину (ВІДЕО)