Рівненському футзалу 30 років. Саме тоді у 1993 році в Рівному створили першу команду з цього спорту ФК "Случ". З нагоди ювілею відбувся матч ветеранів та легенд рівненського футзалу. На грі побував Владислав Стецюк.

30-ть років тому, невелика група людей створила команду "Случ". Відтоді у Рівному зародився новий професійний спорт - футзал.

Вадим Сабадишин - співзасновників фірми "Случ". Ділиться, тоді у Рівному такого спорту як футзал не було, але він разом з іншими засновниками повірив в ідею створення команди і не прогадав.

До 30-тиріччя футзалу на Рівненщині провели матч між ветеранськими складами "Случа" та київського клубу "Адамас". Саме з цією командою 30-ть років тому рівняни зіграли перший офіційний матч в чемпіонаті України.

Віктор Максимчук гравець ветеранського складу ФК "Случ" . Спортсмен діляться, щасливий, що знову може вийти на поле та пережити ті унікальні емоції.

А для Богдана Самардака це дебютний матч у футзалі. Раніше він займався лише великим футболом.

Через повномасштабне вторгнення росії, на матчах були обмеження в кількості глядачів. Проте попри війну футзал у Рівному підтримується.

Рівненські футзальні команди вже роблять успіхи на професійному рівні. У Екстра-лізі виступає місцева команда «Кардинал Рівнестандарт». Вихованці футзальних клубів Рівненщини представляють збірну України U-19 . На відборі на Євро-2023, рівняни допомогли команді пройти кваліфікацію. Тепер збірна виступатиме у фінальній стадії Євро-2023.

Ветерани рівненського футзалу теж себе не погано проявили на паркеті. Матч між рівненською командою "Случ" та київським "Адамасом" закінчився з рахунком 2:1 на користь рівнян. 30-ть років тому, рівняни теж виграли у киян.

Читайте також: На підтримку 13-річного хлопчика: рівненські поліцейські зіграли у благодійному турнірі з міні-футболу (ФОТО)