Захищав Україну від ворогів ще у 2015 році. На Донеччині 6 березня загинув військовослужбовець Володимир Праведний. Чоловіку було 38 років. Аби провести Героя в останню путь, у Дубні, прийшло близько сотні містян.

Близько сотні дубенчан зустрічають на колінах свого земляка, який 6 березня загинув на Донецькому напрямку.

Володимир Праведний був розвідником-радіотелефоністом. І саме під час виконання бойового завдання отримав несумісні з життям поранення.

Родичі розповідають, Володимир захищав Україну від ворогів ще у 2015 році.

Рідні, друзі, знайомі та колеги згадують військового доброзичливим.

Адже любив Україну не менше ніж своїх рідних.

Любов до рідних і близьких, до своєї землі, матінки України покликала спочилого воїна Володимира стати на захист найціннішого і найріднішого для себе - своєї сім'ї та землі. Він не ховався, не втікав, а сміливо пішов у саме горнило війни захищаючи наш мирний спокій, мирне життя, - розповідає настоятель Свято-Покровського собору м. Дубно.

Тож окрім рідних та друзів, попрощатися з військовим прийшли побратими та містяни, які Володимира особисто навіть і не знали.

Поховають Захисника України 21 березня у місті Дубно. На знак скорботи за загиблим військовослужбовцем, 20 березня на Дубенщині оголосили - Днем жалоби та приспустили на території громади усі Державні Прапори України.

Читайте також: На Рівненщині розшукують чоловіка, який має розлади психіки