Два дні тому, 18 березня, близько 11-ї години, на автодорозі Н-22 Устилуг - Луцьк - Рівне, патрульні зупинили авто Lexus NX200 за перевищення швидкості. Про це інформують в патрульній поліції в Рівненській області.

Під час перевірки документів поліцейські помітили ознаки ймовірної підробки посвідчення водія: не було підпису власника посвідчення, виявлені граматичні помилки, а також у результаті звірки патрульні встановили, що інформація зазначена у бланку не відповідала записам за наявними базами.

Інспектори на 47-річного рівнянина винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) КУпАП.

Інший випадок стався наступного дня у Сарнах. На вулиці Варшавській, близько 13-ї години, інспектори зупинили вантажний автомобіль DAF із напівпричепом Ali Riza Ustra за порушення правил перевезення небезпечних вантажів.

Під час перевірки посвідчення водія патрульні встановили, що інформація зазначена у бланку не відповідала записам за наявними базами. Також встановили, що на бланку посвідчення категорії транспортного засобу не відповідали категоріям, зареєстрованим в базі даних МВС.

Відомо, що за двома фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ознаками ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документа) ККУ.

Читайте також: Збирав кошти на лікування померлої 5 років тому матері: у Радивилові судитимуть шахрая