У Рівному поліцейські затримали двох чоловіків, які із магазину викрали бетонозмішувач. Про це інформують в поліції Рівненщини.

 Учора, 10 березня, слідчі Рівненського РУП за погодження прокуратури повідомили крадіям про підозру, а суд помістив їх під варту.

Вчора, близько 01:30 ночі до поліції повідомив 35-річний рівнянин - власник магазину по вулиці Небесної Сотні, що по камерах відеоспостереження побачив, як двоє невідомих проникли на територію торгового закладу та викрали бетонозмішувач. Оперативний дзвінок на спецлінію 102 значно посприяв у викритті зловмисників. Патрульні поліцейські негайно прибули на виклик, виявили крадіїв, неподалік місця події із будівельним інвентарем в руках, - про це повідомили і відділі комунікації поліції Рівненської області.

Слідчі Рівненського РУП затримали 33-ох та 38-ми річних жителів обласного центру в порядку статті 208 КПК України.

Встановлено, що зловмисники проникли до торгового закладу шляхом зриву скоби та навісного замка, звідки поцупили бетонозмішувач, який стояв на подвір’ї. Викрадене поліцейські вилучили.

Чоловікам повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 КК України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) та обрали підозрюваним запобіжні заходи — обоє 60 діб перебуватимуть під вартою із визначеним розміром застави.

За скоєне спільникам, раніше судимим за вчинення аналогічних злочинів може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Читайте також: За пів року скоїв 14 крадіжок: поліцейські Вараша викрили місцевого жителя та повідомили про підозру