Рівнянин Андрій Бернацький зареєстрував відповідну електронну петицію на сайті Рівненської міської ради.

Звернення вже підписало 83 людини з 250 необіхдних. 

"Тривалий час ринок дикого створює незручності практично всьому місту і їх жителям, також, за безцінь викуплено майже завершений легкоатлетичний спорткомплекс для дітей, який використовується не призначенням. Затори у центрі мають прямий наслідок діяльності цього стихійного ринку (рівненського Шанхаю), кожний житель може порівняти стан автомобільного руху, для прикладу в понеділок і в п'ятницю." - йдеться у повідомленні.

Автор звернення пропонує міській раді припинити договір оренди, а ринок - винести за межі міста, або ж розмістити його на в'їзді з будь-якого напрямку.

Нагадаємо, за інформацією видання Рівне Вечірнє власники "Торгового центру-Д", більш відомого у Рівному як ринок "Дикого", знову просять у міста продовжити договір оренди однієї з ділянок, площею 2103 кв.м. на вулиці Здолбунівській - біля входу на ринок з боку мосту на Соборній.

ОЛЕНА НЕЗДЮР

"Якщо років 15 тому підприємці взагалі не запитували, чи ця ділянка викуплена, чи вона в оренді, то тепер мало не кожен цим цікавиться. Пізніше проситимемо міську раду про продовження оренди ще на інших ділянках — зокрема, неподалік залізничних колій, де встановлено кіоски, і для обслуговування парковки. Що ж до можливої забудови ринку житлом — це все на рівні чуток. З конкретними пропозиціями ніхто не звертався." - зазначила Олена Нездюр, директор приватного підприємства «Торговий центр-Д»

 Читайте також: Відучора у Рівному розпочав роботу комунальний заклад "Підліткові клуби за місцем проживання" (ФОТО).