Вже у цю п'ятницю стартує 10 сезон популярного реаліті-шоу на каналі СТБ. Участь у проекті візьме й відома рівнянка, співачка Аліна Ляшук.

Аліна Ляшук брала участь у сьомому сезоні шоу "X-фактор". Відео з її виступом вже зібрало більш 15 млн переглядів на Youtube, увійшовши до топ-3 найбільш популярних за всі 10 сезонів проекту.

 Про участь у шоу "Холостяк" дівчина написала на своїй сторінці в Instagram.

Hello) Мабуть пора відкрити секрет)
Всі хто мене знають - розуміють, що завжди для мене в пріоритеті були навчання, робота і самореалізація, а особисте життя було під сімома замками.
Пішовши на цей проект - кинула виклик сама собі.

 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????? Hello) Мабуть пора відкрити секрет) Всі хто мене знають - розуміють, що завжди для мене в пріоритеті були навчання, робота і самореалізація, а особисте життя було під сімома замками. Півшовши на цей проект - кинула виклик сама собі. ? Работа двадцать четыре часа, И добивается всего сама, Но она хитрая, словно лиса, Его манили мои глаза. Его манили мои губы, Он меня встретил и замер, Его манили мои руки, До скорой встречи глазами..???? 6 березня 19:00. ? #stbholostyak @holostyakstb

Допис, поширений ???s?? ???s??? (@lionilal)

 

Головним героєм 10 сезону романтичного реаліті «Холостяк» став 34-річний пілот і власник льотної школи в США – Макс Михайлюк.  

Чи справить Аліна враження на Макса, зможемо побачимо вже 6 березня о 19:00 на СТБ.

Читайте також: Рівнянин взяв участь у шоу "Суперінтуїція"