Четвертий рік у лікарні. 21-річна Іванка Щетиніна потребує вашої допомоги. Вже декілька років вона бореться із страшною недугою. Ще у 2015 році у неї діагностували гострий мієлобластний лейкоз, простими словами рак крові. Для повного одужання Іванці потрібна пересадка кісткового мозку. Тому дівчина просить допомоги.

 Солдат Джейн. Саме так у лікарні прозвали Іванку Щетиніну, яка уже четвертий рік бореться із серйозним захворюванням. У 16 років у неї діагностували гострий мієлобластний лейкоз. Лікування було тривале і непросте.

Мені хімія важко дається, але порівняно із дитячою, то нормально. Бо я з дитячою постійно було в реанімації. Мені відкапували хімію і я у важкому стані потрапляла в реанімацію. Після третьої хіміотерапії я взагалі перестала ходити,- розповідає Іванна Щетиніна.

а щастя після лікування дівчині стало краще, однак нещодавно хвороба повернулася.

Буквально три місяці назад у мене дізналися що знову рецедив. Ми почали уже лікування хіміотерапії,але у мене якби після цього має бути обов'язково пересадка кістково мозку. Зараз я на третьому блоці хімії,- зізнається дівчина.

Де будуть робити пересадку кісткового мозку Іванка точно не знає. Поки у пошуках клініки. Однак, коштів на операцію немає, бо сума занадто велика.

Від кожної клініки різні суми. Приблизно 200-250 тисяч доларів. Плюс поки буде стан ремісії - це біля лікарні потрібно буде близько жити . І навіть якщо МОЗ оплатить операція, то мимаємо жити після того треба гроші аби квартиру знімати і це уже МОЗ не буде оплачувати,- жаліється Іванна Щетиніна.

Іванка також подала документи у МОЗ, можливо вдасться отримати якісь кошти. Та зараз просить допомоги у всіх небайдужих. Адже сил боротися уже майже немає.

Хочеться вилікуватися нарешті. Вже трошки важко стає тут стільки бути, - каже Іванна Щетиніна.

Іванці тільки 21 рік, попереду ще все життя. Дівчина сподівається на повне одужання. А це можливо, коли будуть кошти. Допомогти Іванці може кожен. Номером картки, куди можна пересилати гроші ви бачите на своїх екранах.
4149 4991 3251 7820 Щетиніна Іванна