8-12 жовтня 2019 року в селі Поляна, Закарпатської області проходить чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 років.

Здолбунівщину на ньому представляють два вихованці дитячо-юнацької спортивної школи – Максим Демчишин та Василь Устименко.

11 жовтня у ваговій категорії до 67 кг успішно виступив учень Здолбунівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1, кандидат у майстри спорту Максим Демчишин. У ривку Максим підкорив штангу вагою 100 кг, а у поштовху встановив два рекорди України 128 та 131 кг серед юнаків до 15 років. Також в сумі двоборства встановлено рекорд України – 231 кг. Варто зауважити, що на сьогоднішній день Максим перевершив і Європейський рекорд у поштовху.

Читайте також: На Радивилівщині запрацював реабілітаційний простір для похилих людей

Успіх товариша по команді цього ж дня підтримав учень Здолбунівської гімназії, кандидат у майстри спорту Василь Устименко, який у ваговій категорії до 73 кг у ривку підкорив 107 кг, а у поштовху 131 кг, що теж є новим рекордом України у даній ваговій категорії.

Отже, Максим Демчишин став чемпіоном та рекордсменом України з важкої атлетики серед юнаків до 15 років у ваговій категорії до 67 кг з сумою двоборства 231 кг, а Василь Устименко чемпіон України у ваговій категорії до 73 кг, з сумою двоборства 238 кг.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber