52-ві нових «Skoda Rapid». Саме стільки автомоблів сьогодні отримали патрульні із восьми областей України. Службові транспортні засоби, дістались і рівнянам. Скільки, розповість Анастасія Кучеренко.

Патрульні восьми областей Західного регіону, завітали до Рівного на урочисте нагородження. Подяки та цінні подарунки за кращу роботу отримали сорок поліцейських.

"Так само проінформувати про квартири. І ми хотіли сказати дякую саме на площі а не в себе в кабінеті. Щоб люди побачили хто захищає права та свободи громадян.", зазначає начальник департаменту УПП України Євген Жуков 

Крім того, поліцейським вручили пів сотні новеньких авто «Skoda Rapid». З них десять дісталися нашій області.

Читайте також: Представники поліції з восьми областей України зібрались у Рівному 

"Саме десять цих автівок покриють необхідність наших машин, адже деякі в нас виходили з ладу, бо працюють регулярно. Тішить що нам вдалося переманити це свято в наше місто.", - додає Сергій Мерчук начальник УПП Рівне нщини 

Варто додати, що управління патрульної Рівне нщини входить у трійку кращих управлінь України. На урочисте нагородження привітати поліцейських прийшли рівняни, гості а також учні молодших класів однієї зі шкіл Рівного.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber