За рішенням суду незаконно виготовленні підакцизні товари, вилучені у ході досудового розслідування, підлягають знищенню.

Прокурорами прокуратури Рівне нської області забезпечено підтримання публічного обвинувачення у суді під час розгляду обвинувального акту у кримінальному провадженні стосовно 39-річного жителя міста Рівне , який вчинив злочин передбачений ч. 1 ст. 204 КК України (тобто незаконне придбання з метою збуту, зберігання з цією метою, збут та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених спирту етилового, алкогольних напоїв).

Прокуратурою доведено, що чоловік, не будучи зареєстрований як суб’єкт господарювання, не маючи ліцензії на виробництво та торгівлю алкогольними напоями, з метою збагачення у серпні 2018 року придбав велику партію підакцизних товарів, які зберігав у гаражному приміщенні, а в подальшому збував на території області.

Читайте також: Вбивство у Рівному: поліцейські шукають очевидців та свідків 

У судовому засіданні обвинувачений свою провину визнав у повному обсязі. Вироком Рівне нського міського суду обвинуваченого визнано винним у скоєному злочині та призначено покарання у виді штрафу в розмірі п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 85 000 гривень.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber