Програма урочистостей з нагоди свята.

Відзначення Дня незалежності України у Рівному розпочнеться молитвою за країну у Свято-Покровському кафедральному соборі та інших храмах обласного центру. А продовжаться панахидами за загиблими та покладанням квітів до могил Героїв Небесної Сотні та Героїв, які загинули в зоні АТО, до пам’ятного знаку «Загиблим за Україну».

Читайте ще: у Рівному готуються до святкування Дня Незалежності України

Об 11.30 на головному майдані міста прозвучить спільний молебень за Україну «Боже, Великий Єдиний, нам Україну храни». Потому усі зможуть віддати шану нашим полеглим воїнам та покласти квіти до Дошки Пам’яті Героїв Небесної Сотні та Героїв, які загинули в зоні АТО, що у центрі міста.

У цей же день стартує патріотичний забіг у вишиванках «Rivne Patriotik Run -2019».

Окрім того, на рівнян та гостей міста у день народження країни чекатимуть різноманітні вуличні атракції. А це мистецькі акції, інсталяції, імпрези, фотовиставки, вернісажі картин художників тощо.

До теми: у Рівному відбудеться фестиваль "Металеве серце України 2019"

Люди зможуть насолодитися репертуаром «Плац-концерту духових оркестрів Оперативного командування «Захід».

На майдані Короленка розпочне свою роботу VIII Міжнародний фестиваль ковальського мистецтва «Металеве серце України, 2019». На відкритті фестивалю презентують центральну композицію «Краса врятує Світ».

Подія продовжиться майстер-класами відомих ковалів, а завершиться унікальною програмою нічного кування. 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber