Рівнянка Марина Мельченко стала найвідомішою представницею бодибілдингу у Рівному. На весні бодібілдерка посіла третє місце на континентальній першості в категорії «вуменс фізик». А вже восени спортсменка покаже себе на Чемпіонаті світу.

Я вперше побачила змагання, це було досить таки давно, страшно подумати пів життя тому, і я просто закохалася в цей вид спорту - це був фітнес, це такий полегшений варіант бодібілдингу, де показується просто спортивне тіло і довільна програма на основі силових трюків.

Чоловік спортсменки і водночас, Президент федерації бодібілдингу у Рівне нській області, Валерій Ніколайчук згадує, як дружина вперше прийшла до спортзалу.

Просто хотіла ходити в спортзал так, як ходять сюди дівчата підтягнути фігуру, там трошки покращити свої форми я не думав, що це буде на скільки серйозно, що це буде спортивна кар'єра. ходила, займалася сподобалася. Потім захотіла спробувати себе на змаганнях.

Більше 15 років Марина Мельченко займається бодибілдингом. Першу свою бронзову перемогу здобула на Чемпіонаті України в 2006 році.

Тоді я стала на Україні третьою в номінації фітнес, це й були мої перші змагання по версії FBW. А останні найвизначніші, якби моя перемога вирвана потом, кров'ю, слізьми це чемпіонат Європи третє місце.

Читайте також: рівнянин виборов золото Чемпіонату Європи

За цей час, каже бодібілдерка, люди по-різному на неї реагували.

Я вже досить довго в такому стані знаходжусь в спортивному, тому я навіть цього не помічаю, а колись да, просто, бачиш на обличчях шок, здивування, ну а зараз більш фітнес став продвинутим це вже спосіб життя багатьох багатьох і рівнян і українців і взагалі світових громадян тому реагують зараз дуже позитивно, а колись це звичайно були великі, круглі очі.

Думок, щоб покинути цей вид спорту не виникало, бо це стало сенсом життя, розповідає жінка.

Я завжди йду до останнього, в мене такий характер. Я якщо закохоюсь, закохуюсь назавжди. Я тренувалась вагітною, я буквально три дня тільки прожила без зала до роддому і три тижня після, я вже була на роботі, я просто не могла без цього.

Марина Мельченко представлятиме Україну на Чемпіонаті світу з бодибілдингу, який відбудеться у кінці року в Чехії. Спортсменка запевняє, готова показати гарний результат.  

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber