Негода знову вирувала на Рівненщині. Цього разу у Костополі, 9 серпня, близько 13:00 дня, вулиці міста за лічені хвилини засипав град. Також , негода супроводжувалася сильними поривами вітру та дощем. Які наслідки вона лишила за собою, дивіться у сюжеті.

Костопіль засипало градом. 9 серпня близько 13:00 години дня, у спільнотах інтернет мереж, очевидці викладали своє відео. На ньому видно, яка кількість граду випала у місті за лічені хвилини. Люди ховалися від льодяної зливи під накриттям магазинів або ж будинків. Також , негода супроводжувалася сильними поривами вітру та дощем. А лишила за собою затоплені вулиці та дороги. Чи пошкодила вона мережі електропередач, та якої шкоди завдала ще, далі у прямій мові.

Негода на Рівне нщині вирує уже протягом трьох днів. І протягом цих трьох днів фахівці Рівне обленерго в посиленому режимі працюють над відновленням електропостачання. У п'ятницю, 9 серпня, град та сильні пориви вітру були на Костопільщині. Внаслідок негоди знеструмленими залишались станом на 14 годину 18 населених пунктів, - розповіла прес-секретар "Рівне обленерго" Алла Ліхачова.  

До теми: Рівне знову затопило

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber