Народний клуб "Верес" презентував команду, яка гратиме у новому сезоні. Окрім, новачків, а їх у команді 9, вболівальникам показали нового президента клубу. Презентація новачків відбулася на стадіоні Авангард, де нині триває реконструкція.

Новий президент клубу, дев'ять новачків та чіткі завдання. Так, у народному клубі "Верес" готуються до нового сезону. Головне завдання, яке стоїть перед командою - вихід до Першої ліги.

Ми дивимося впевнено і з оптимізмом. Перед командою завдання. Тренер достатньо амбіційний, я думаю, що він би не втрачав рік ще раз на Другу лігу. тому всі хочемо вийти і це наше основне завдання, - розповів президент ФК «Верес» Іван Надєїн.

Тренуватиме команду Юрій Вірт, який повернувся у Рівне . Розповідає, на новий сезон налаштований рішуче.

Ми провели дуже хорошу комплектацію команди. Ми провели якісні збори, провели хороші спаринги і можна сказати дуже добре готові до старту чемпіонату. Завдання наше - вийти у першу лігу і я вірю у своїх футболістів і нам це під снагу, - каже головний тренер ФК «Верес» Юрій Вірт.

Із 9 новачків, які гратимуть у новому сезоні, добре відомий вболівальникам червоно-чорних - Євген Морозенко. У Рівне повернувся, бо поділяє амбіції нового тренера та президента клубу.

Іншого вибору у нас немає. У нас є задача, прийшла фінансова допомога. Тому ми не маємо права підвести ні керівництво, ні вболівальників, які переживають за результат, ні самих себе. Ми повинні завжди бути на рівні і повинні виходити дальше і дальше, з одної лігу в інше, - говорить футболіст ФК «Верес» Євген Морозенко.

Щодо домашніх матчів, то вони як і раніше будуть проходити у Млинові. Першу гру нового сезону червоно-чорні проведуть вже у цю суботу, 27 липня. Матч відбудеться у Хмельницькому проти ФК "Поділля" 

До темиРівне нський "Верес" готується до гри у Хмельницькому

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber