Проект - на стадії обговорення

Позаминулого тижня у міській раді Рівного провели зустріч за участю міського голови Олександра Третяка та потенційного інвестора, який готовий вкластися у будівництво сортувального комплексу і ТЕЦ, яка працюватиме на біомасі.

Як зазначалось, проект пропонували реалізувати представники ТОВ «Група Компаній «САТЕР-ЕКОЕНЕРГО». Інвестори готові викласти на будівницового комплексу 30 млн. доларів, термін реалізації проекту - приблизно три роки.

Як переконує міський голова Рівного Олександр Третяк, ця ідея поки що - на стадії обговорення, окрім цього, існують й інші потенційні інвестори. тож у міській раді поки що вирішили це питання відкласти на довивчення. 

- Наразі йдуть лише перемовини. Інвестор дає нам проект своїх пропозицій і ми їх розглядаємо. Це не лише один інвестор - не лише «Сатер». Чи запрацює воно саме у тому форматі, який нам пропонують - невідомо. Це лише в стадії обговорення. Наразі наше управління економіки це все обраховує, аналізує, наскільки воно буде дієвим. Єдине те, над чим ми працюємо - щоб через 5-7 років у нас не боліла голова, що робити зі сміттєзвалищем та захороненням, тоді коли проблема вже буде стукати у двері, тому ми вже працюємо над оптимальним рішенням, - каже міський голова Рівного.

Читайте також: Звільнили очільника Рівненського міськШЕУ Віктора Климука