У Рівному переселенці можуть безкоштовно отримати теплі речі. У палаці культури "Хімік" працює гуманітарний центр. Аби отримати речі, ВПО потрібно показати відповідний документ. Рівнян теж закликають нести у центр теплі речі. Є потреба у взутті та ковдрах.

 Верхній одяг, взуття, кофти, штани та навіть іграшки - усе це переселенці можуть безкоштовно отримати в Рівненському палаці культури «Хімік». Анна принесла віддати свої речі і взяти інші.

Адже ті кого війна вигнала з власних осель не мали часу збирати зсобою ще й валізу з усім необхідним одягом. Вони рятували найцінніше - свої життя.

В центрі є речі як для дорослих, так і для підлітків та дітей. Знайти потрібне просто, адже волонтери попіклувалися щоб усе було розміщене згідно віку та статі. Мають своє місце посуд та пледи, один з яких собі в квартиру уже вибрала пані Галина.

Шестирічна українка з Донеччини також обрала для себе річ, якої на новому місці їй не вистачало. Це іграшковий коник. На ньому дівчинка розважалася поки її бабуся шукала теплі речі для сім`ї.