Залишились без світла і без тепла. Рівняни почали скаржитись, що при відключенні електроенергії, у їхніх домівках зникає і тепло. Як у Рівному працюють котельні при відключенні світла - дивіться далі.

Ось так виглядає одна із котелень у Рівному. Загалом їх 29. Усі вони розпочали опалювальний сезон 3 листопада. Однак досі рівняни скаржаться на холод у домівках. А це все через атаку ворога по енергетиці.

Коли ж район, де знаходиться котельня, отримує електроенергію - тоді і відбувається перезапуск.

Вирішити цю проблему могли б генератори, які можна підключати до котелень. Однак наявність «світла» в котельні ще не означає, що люди будуть з теплом. Адже для цього потрібно було б мати величезну кількість генераторів та ще більшу палива.

В Рівнетеплоенерго додають, що є непоодинокі випадки, коли люди зливають воду з внутрішньобудинкових систем постачання тепла. А це затримує подачу тепла для усієї системи.

Відтак, запуск котелень збільшується на кілька годин, адже витрачається додатковий час на повторне наповнення водою системи централізованого теплопостачання.

Наразі з 29 котелень компанії «Рівнетеплоенерго», працюють 27. Ще 2 залишаються зупиненими через відсутність електроенергії.

Читайте також: Адреси Пунктів Незламності на Рівненщині