В соціальній мережі Фейсбук жителька Вересневого, що неподалік міста Рівне опублікувала обурливий пост стосовно дороги на вулиці Дніпровська.

Жінка зазначає, відремонтувати дорогу Великоомелянська сільська голова Алла Карпюк обіцяла їй влітку чи восени. Однак, ремонтні роботи й досі ніхто не розпочав виконувати. 

До слова, 7 травня 2021 року її чоловік написав заяву Великоомелянській сільській голові, щоб вона звернула увагу на дорогу у селі Вересневе і посприяла її ремонту. Чоловік зазначив, що є учасником бойових дій та є інвалідом війни (має 2 групу інвалідності) і згідно з Конституцією України має право вільного пересування. 

Але плачевний стан дороги по вулиці Дніпровській не дозволяє на інвалідній колясці (ампутовано дві ноги) пересуватися по вулиці. А іншої можливості для пересування я не маю - зазначив чоловік у заяві. 

А уже 19 травня чоловіку відповіли, що його звернення до Великоомелянської сільської ради щодо будівництва дороги по вулиці Дніпровська в селі Вересневе розглянули. 

Відповідно до "Програми утримання та ремонту автомобільних доріг по Великоомелянській сільській раді на 2021 рік"  у 3-4 кварталі 2021 року передбачено проведення поточного ремонту (асфальтобетонне покриття) вищезазначеної дороги комунальної власності при наявності коштів у бюджеті сільської ради - наголосили у Великоомелянській сільській раді. 

Станом на 29 листопада жодних робіт на цій вулиці ніхто не виконує, жаліється жінка. 

Читайте також: На будівництво школи у Дубенському районі виділили додаткові кошти