Замість лікарні - відділення, мінус цілодобовий стаціонар та деякі медпрацівники. Такі зміни відбулись у Сарненській вузловій лікарні, більш відомій як залізнична. Нагадаємо, минулого року заклад мали реорганізувати, а саме приєднати до центральної районної лікарні. Працівники боялись, що лишаться без роботи. Саме тому влаштували протест. Чиновники людей почули. Заклад зберегли. Але перетрубації пройшли.

Колишня Сарненська залізнична лікарня - тепер відділення при ЦРЛ. Деякі молодші медпрацівники лишились без роботи. Лікарів не скорочували. Лише пенсіонерів перевели на 0.75 ставки по їхніх посадах.

Нагадаємо, у листопаді минулого року, медпрацівники та залізничники зібрались на протест. Просили аби їхню лікарню лишили. Адже її повинні були реорганізувати і приєднати до районної.

Вона залишилась. Але тепер як відділення при ЦРЛ. Цілодобового стаціонару немає. Тому люди не з міста, лікуються у районній лікарні.

Читайте також: медичні заклади Рівне нщини фінансуються за новою системою

Людмила зараз лежить на денному стаціонарі. Радіє, що її лишили і реорганізація була не такою глобальною.

Медики певні, що медзаклад збережуть. Хоча вже не в тому статусі. У планах - зробити ремонт у приміщеннях лікарні тому сподіваються на певне фінансування.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber