В третю неділю листопада у всьому світі вшановують пам'ять тих, хто загинув в аваріях. Згідно статистики, внаслідок ДТП, у світі помирає 1 мільйон 250 тисяч людей. На Рівненщині ситуація невтішна. Більше знає Юрій Чорнобривець.

2842 смерті! Саме стільки загинуло внаслідок дорожньо-транспортних пригод на дорогах України, за 10 місяців поточного року. Травмувалося понад 26 тисяч осіб. І все це тому, що далеко не всі виконують правила дорожнього руху, як водії, так і пішоходи. У Рівненській області теж невтішні цифри.

Також в нашій області, за цей рік зареєстровано 177 дтп за участю пішоходів у яких загинуло 26 осіб. Такі аварії є основною причиною смерті молодих людей у віці від 15 до 29 років.

Половина всіх випадків смерті в дорожньо-транспортних пригодах припадає на пішоходів, мотоциклістів і велосипедистів. Ми вирішили запитати пішоходів, чи дотримуються вони правлил дорожнього-руху.

Але, закон все-таки не для всіх. Під час зйомки, ми натрапили на такого пішохода, який вирішив трішки скоротити шлях, перебігаючи дорогу прямо перед автомобілем патрульної поліції

Патрульні склали на порушника адмінпротокол. В даному випадку все закінчилося добре.

Читайте також: У ДТП в Рівному автомобіль врізався в дерево