фото ілюстративне
У Рівному на очах батьків, від вогню серйозно постраждали двоє дітей. Неподалік школярів вибухнула пляшка із запальною рідиною. У хлопчиків опіки 30 відсотків тіла. Вони у лікарні, у стані середньої важкості. Що стало причиною вибуху, дізнавалися наші журналісти.

Декілька родин зі своїми дітьми ввечері відпочивали неподалік житлового будинку на вулиці Княгині Ольги. Разом із ними була й Анна. Жінка розповідає, один з чоловіків розпалював мангал за допомогою запальної суміші. Неподалік бігали діти. Коли він лив рідину, пляшка раптово  , зачепивши полум'ям дітей.

"Горів одяг, дуже швидко батьки зреагували, накинулися на хлопчиків, ті впали. Батьки зняли з них одежу. Ну й все, визвали швидку допомогу.", - говорить жінка

Госпіталізували двох семирічних хлопців до обласної клінічної лікарні. Вогнем у них було уражено 30 відсотків тіла, діагностований шоковий стан. Нині обоє прооперовані. Найбільше у дітей постраждали руки та грудна клітка.

Читайте також: У Рівному стравами з кафе отруїлась трирічна дитина 

"Перша друга АБ ступінь ураження. Опіковий шок, обоє дітей були в опіковому шоці. Сьогодні була проведена некрептомія. Опікові поверхні закриті ксеношкірою. Стан середньої важкості, зараз буде проводитись інтенсивна проти шокова терапія.", - говорить в.о. завідувача опіковим відділенням РОКЛ 

За словами поліції, за даним фактом нині відкрите кримінальне провадження.

"За статею 128 кримінального кодексу і уже в ході досудового розслідування встановлюються усі деталі даної події. На скільки мені відомо, батьки дітей до сусідів не мають притензій, воно виглядає більше як нещасний випадок.", - говорять у поліції. 

Швидше за все кримінальне провадження незабаром закриють. На даний час, стан обох дітей середньої тяжкості. Загрози для їхнього життя не має. Але попереду на них чекає тривале лікування та реабілітація.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber