Літак - зірка Голлівудського фільму прилетів до Рівного. Ан-26 брав участь у зйомках популярного американського бойовика "Нестримні 3". У головних ролях якого відзнялись найкрутіші актори Голлівуду, а саме Сильвестр Сталлоне, Мел Гібсон, Арнольд Шварценегер, Антоніо Бандерас та інші. Який він літак - зірка, вдалось побачити нашим журналістам.

Тепер Ан - 26 базується у "Міжнародному аеропорту Рівне ". Його керівник пригадує, як літак - зірка до них прилетів.

Даний літак 1985 року випуску. "Міжнародний аеропорт Рівне " заключив договір з авіаційною компанією "Елерон" про базування вантажно- транспортних літаків. Даний АН - 26 після розмитнення буде здійснювати вантажні перевезення.

Згідно з українською реєстрацією даний АН - 26 отримав назву Killa. Для зйомок у фільмі "Нестримні 3" літак цікаво розфарбували. Зображення повністю збережене. Зафарбовувати його або ж змінювати ніхто не збирається.

Літак зачинений бо ще нерозмитнений. Побачити який він всередині невдалось. Переглянути можна хіба у фільмі "Нестримні 3".

Літак - зірка повністю у робочому стані. Вже зовсім скоро почне працювати.

Керівництво авіаційної компанії "Елерон" планує придбати ще 4 подібних літаки, щоправда не таких популярних. Обіцяють, що відомий Голівудський Ан - 26 назавжди залишиться базуватись у Рівному.