Гардероб будь-якої справжньої модниці в цьому сезоні поповниться улюбленим кардиганом. Цей предмет одягу не тільки робить свою володарку стильною, але і зігріває в негоду.

З чорними брюками


Поєднання кардигани середньої довжини з чорними звуженими донизу брюками - класика в світі моди.Ви можете зупинити свій вибір на джинсових штанах. Такий варіант підійде для жінок з будь-якою комплекцією, і візуально зробить вас худіше. Однак найсміливіші модниці в цьому сезоні вибирають брюки зі шкіри. Вони вигідно підкреслять ваші гарні стрункі ноги.

З брюками-бойфрендами 


Довгий, або трохи вище коліна, кардиган відмінно поєднується з брюками-бойфрендами. Такий вибір підійде жінкам, які ведуть активний спосіб життя. Штани можуть бути, як джинсовими, так і з не надто щільної тканини.

З рваними джинсами


Ще один відмінний варіант пропонують стилісти для тих жінок, які вважають за краще носити в повсякденному житті джинсові штани.

Рвані моделі підійдуть молодим жінкам, які хочуть привернути увагу до довгих струнких ніг. Одягніть з такими джинсами білу блузку або майку. Ви можете вибрати кардиган будь-якої довжини - і не прогадаєте з правильністю свого вибору.

З довгою сукнею


Європейські жінки дуже полюбили надягати кардиган середньої довжини з сукнею в підлогу. Потроху такий спосіб носіння кардигани прийшов і до нас.Варто звернути знімання, що дві ці речі не повинні бути одного кольору або відтінку. Намайтесь створити контраст.

З короткою сукнею


Любительки міні також можуть знайти відповідний для себе образ.Зауважте, що кардиган повинен опускатися помітно нижче сукні. Молодим дівчатам особливо підійде такий варіант.
Сміливо вибирайте яскраві кардигани, додавайте до вашого образу модні зараз гольфи з важкими черевиками.

З спідницею-олівцем


Для створення більш ділового стилю віддайте свою перевагу поєднанню спідниці-олівець з кардиганом середньої довжини.Розбавте свій образ маленькою сумочкою і взуттям на невеликому каблуці.

З короткими шортами


А для найсміливіших дівчат модні дизайнери пропонують надіти кардиган з короткими шортами. Найкраще вибрати кардиган трохи довше, ніж шорти.Відмінним вибором стануть джинсові шорти із завищеною талією, на якій стильно буде виглядати широкий шкіряний ремінь.