У Сарнах 8 вересня водій NISSAN ROGUE на виїзді із м. Сарни в напрямку с. Немовичі здійснив наїзд на мопед.

Водій NISSAN ROGUE житель м. Рівне на великій швидкості здійснив наїзд на мопед Honda, який рухався в попутному напрямку, під керуванням жительки с.Немовичі, яка від отриманих травм загинула на місці.

Керманичем автомобіля NISSAN ROGUE виявився Іван Скобух. Чоловік займав посаду прокурора у Рівному.

За словами родичів загиблої, чоловік після наїзду втік з місця події. Опісля, його наздогнали поліцейські та відвезли у прокуратуру.

"Він був за усіма ознаками п'яний. Як я бачив, його навіть вели. Тримали просто в машині. Він не зробив ні аналіз на кров, нічого", - розповідає родич загиблої.

Відомо, що близько першої ночі жінка поверталася додому з роботи. Була одягнена в світловідбиваючу курту. Їй було 35 років. Має трьох дітей.

 

"Цей водій був ще навіть п'яний вранці. Казали, що його повезуть на експертизу, але його, так і не повезли. Ми приїхали вранці в прокуратуру, щоб подивитися, як іде слідство, а він просто в машині сидів. Йому каву носили, напевно, щоб алкоголь вийшов. Можливо, це все через те, що він колишній прокурор. Але він досі не пройшов експертизу. Він відмовився від неї ", - додає родич.

 Наразі Іван Скобух займається адвокатською діяльністю у Рівному. 

 Читайте також: У центрі Рівного ДТП з маршруткою (ВІДЕО)