Нагадаємо, що вчора ввечері, 17 жовтня, у селищі Клевань стався вибух на території підприємства ТОВ Колор С.І.М.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Рівне нського районного відділення поліції, поліцейські вибухотехнічного відділу ГУНП та працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відповідно до акту працівників ДСНС ймовірною причиною вибуху та в подальшому пожежі є скупчення газоповітряної суміші та короткого замикання електромережі на складі лакофарбової продукції товариства з обмеженою відповідальністю.

До теми: п`ятнадцять рятувальників гасили пожежу на підприємстві у Клевані

Унаслідок загоряння в будівлі спрацювала автоматична система пожежогасіння. Також до ліквідації пожежі приступили рятувальники, які близько 19:30 загасили вогонь. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

За фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпеки поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 272 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Читайте також: на місці працює поліція: у Клевані на підприємстві стався вибух

Крім того, поліцейські залучатимуть фахівців відповідних служб, аби здійснити заміри щодо встановлення рівня забруднення атмосферного повітря в житловій зоні.

До слова, версію про коротке замикання опублікував на своїй сторінці у соціальній  мережі facebook заступник селищного голови у Клеванській селищній раді Володимир Мокляк.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber