Рівненські водії нарікають на дороги у місті. Як тільки розстав сніг у Рівному, відразу з'явилися ями на асфальтному покритті. Комунальники де-не-де латають дірки на дорогах, втім цього вистачає ненадовго. Очільник Рівного розводить руками, мовляв старі дороги та всьому вина погодні умови. Що робити, хто винен і чи дійсно у Рівному, як у прислів'ї є дві біди? Відповіді на ці запитання шукав наш Павло Невесенко у рубриці ТОП-тема тижня.

Вулиця Басівкутська. Комунальники ремонтують дорогу. Це відео викликало шквал критики і насмішок у соцмережах.

Є така народна приказка в країні є дві проблеми дурні і дороги. Рівне хоча б по одному пункту можна сміливо підписати під цей вислів. З розтанням снігу на дорогах з'явилося чимало ям. У соцмережах водії постійно скаржаться на такі ділянки, як вулиці Курчатова, Дворецька, а на вулиці Млинівська з вибоїн стирчить арматура. Олександр Третяк катастрофічний стан доріг у місті підтверджує. Втім однією з причин керівник міста вважає зиму.

Втім досвідчені водії, до прикладу розповідають про аварійний відрізок на вулиці Дворецькій, де ями доводиться об'їжджати. Розповідають чому так сталося.

Ще однією з проблем жахливого стану доріг Олександр Третяк називає стару основу під шляховим покриттям. Додає нині у Рівному та області не працює жоден асфальтний завод. Виправдовується, нині комунальники роблять усе можливе, аби локалізувати проблему. Шляховики укладають так званий холодний асфальт.

І виправити ситуацію з ямами на дорогах Рівного зі слів Олександра Третяка можуть, що б ви думали? Знову ж таки погодні умови.

Також Олександр Третяк запевняє, на ремонт доріг у Рівному потрібно чимало коштів, втім і тут виникає проблема, адже місто вимушене компенсувати з бюджету різницю у тарифах на тепло. Відтак з ремонтом деяких доріг доведеться зачекати.

Рівненські водії в один голос критикують аварійний стан доріг у Рівному.

Дивним видається і те, що у проблемі ям на дорогах у Рівному зі слів Олександра Третяка винен увесь світ окрім влади та керівника міського ШЕУ, Олександра Череху який і має відповідати за стан доріг. Останній до речі, любить втікати від незручних питань журналістів та є самим неговірким чиновником європейської влади у Рівному.

Аномальна погода, непрацюючі заводи та центральна влада через тарифи - ось основні причини великої кількості ям на дорогах Рівного на думку Олександра Третяка. На латання дірок знову ж таки витрачають кошти з міського бюджету, хоча ефективності це не приносить. Можливо нинішнім господарникам таким чином вдасться протягнути до наступної зими, поки асфальт знову не злізе. І знову все по колу. а там знайдеться чергова відмовка.

Читайте також: У Рівному на мосту перекинулася вантажівка