Цими вихідними центрах первинної медико-санітарної допомоги Рівного можна було зробити щеплення проти кору. В управління охорони здоров'я пояснили, все для того, аби люди які не мають часу вакцинувати себе та свою дитину могли це зробити. Скільки людей у вихідний день прийшли до лікарень щепитися дізнавалися наші журналісти.

Мірушнеченко Тетяна разом зі своєю донькою прийшли до лікарні цими вихідними, щоб зробити щеплення проти кору. Про невтішну статистику захворюваності на кір в Рівному жінка чула. А тому хвилюється за свою доньку. Раніше щепити її не могла, адже каже у них щільний графік. Тому прийшли у вихідний.

Окрім Тетяни Мірушнеченко в дитячу міську поліклініку №3 прийшли й інші батьків з дітьми. Всі планують вакцинуватися. Лікарі кажуть, очікували, що людей буде менше.

Лікарі запевняють, вакцин від кору у Рівному достатньо. Постійно оновлюють запаси ліків.

Проводили вакцинацію 2 лютого у шести центрах первинної медико-санітарної допомоги Рівного. З 8 години ранку та до другої години дня. За словами начальник управління охорони здоров'я Рівного, за цей час вакцинувалося 189 людей, з них 123 дитини. Вже наступної суботи, 9 лютого, щеплення проводитимуть знову.

До теми: 

Без щеплення - до школи зась. Бо на Рівне нщині епідемія кору (ВІДЕО)

Рівне нщина лідирує в Україні по захворюванню на кір