Червона помада як примхлива дівчина, вимагає ідеальності в усьому. Тому приділіть особливу увагу рельєфу обличчя, для цього скористайтеся тональним засобом, коректором і пудрою. Це особливо важливо для дівчат з близько розташованими капілярами, почервоніння обличчя, яких помада тільки підкреслить.

Поради, як правильно підібрати свій відтінок червоної помади.

Тон шкіри


Якщо ви володарка фарфорового кольору лиця, сміливо вибирайте будь-який теплий або холодний відтінок червоного!

Подивіться собі в очі


Як би це дивно не звучало, але часто краще підбирати помаду під колір очей. Карооким красуням підійде класичний червоний, помаду такого відтінку часто можна зустріти на зірках Голлівуда. Цей варіант завжди буде виглядати більш виграшно, ніж «морква» на губах. А блакитнооким і зеленооким дівчатам варто звернути увагу на коралові і лососеві відтінки.

Не забувайте про об'єм губ

Це другий ступінь ідеального використання червоної помади! Після вибору відтінку, важливо визначитися з текстурою. Саме на цьому етапі важливо враховувати об»єм: дівчата з пухкими губами можуть дозволити собі будь-яке покриття, а ось з тонкими можуть виникнути складності.Візажисти радять уникати матові помади, які візуально ще зменшать обсяг губ, замість них краще використовувати блиски або зволожуючі помади-стики з ефектом сяйва.

Скажіть сир! 


При покупці помади звертайте увагу і на колір зубної емалі. Віддавайте симпатію холодній колірній гамі, якщо від природи ваша усмішка ванільного відтінку з рудим тоном. Це допоможе вберегти від ще більшої візуальної жовтизни.Для власниць білосніжної усмішки немає ніяких обмежень, можете сміливо експериментувати!

Зверніть увагу, що дівчатам, які носять вініри важливо підбирати теплі відтінки, вони не будуть підкреслювати неприродну білизну.

Орієнтуйтеся на вік

З віком губи втрачають колишній об»єм і потребують додаткового зволоження. Якщо ви не плануєте вдаватися до уколів краси, то уникайте матових покриттів, а також блиску, так як через свою текстуру вони схильні стікати в зморшки. Зупиніть свій вибір на зволожуючих помадах з невеликим блискучим фінішем.

Краще використовувати такі засоби в комплексі зі спеціальною базою для макіяжу та олівцем, це значно збільшить час стійкості улюбленого б'юті-продукту.