Не знаєте, що надіти і мучитеся з вибором? Тоді дістаньте з шафи білу футболку і складіть безпрограшний лук! І то правда - поцікавтеся у будь-якої дівчини про її улюблений предмет одягу, і більше половини напевно згадають саме якісну білу футболку.

Піднеї можна підбирати масу інших речей і аксесуарів в будь-який сезон - і ви точно не помилитеся.

Як носити цю шикарну, і одночасно - просту річ? Подивіться на ці сім варіантів!

1. Біла футболка + джинси


Футболка і джинси-бойфренди (як, втім, і будь-які інші джинси) - ідеальне і абсолютно самодостатнє поєднання.Якщо все ж подібний ансамбль здається вам надто простим і безликим, зробіть акцент у вигляді яскравої місткої сумки з короткими ручками - її ще називають тоут-сумкою).

2. Біла футболка + шкіра 


Шкіра виглядає грубувато і жорсткувато, а ось поєднання шкіряних спідниць, брюк і курток з найпростішою білою футболкою відразу ж змінює ваш зовнішній вигляд.Біла футболка візуально «пом'якшує» жорстку тканину, граючи на контрасті, - який, до речі, виглядає дуже доречно і гідно.

3. Біла футболка + білі джинси


Давайте поговоримо про достаток білого. Одні категорично не сприймають такої «білосніжності», а інші цілком до цього прихильні.Звичайно, такий варіант на любителя. Проте, будьте винахідливі і креативні зі своїм гардеробом і не бійтеся білого з білим.

4. Біла футболка + спідниці


Додайте до спідниці білу футболку - і виготові на вихід!

Причому, спідниці можуть бути абсолютно різні: довгі,середні,короткі,смугасті, в горошок, багатобарвні або з найрізноманітнішими принтами.

5. Біла футболка + прикраси


Чи вважаєте, що ансамбль з чорних джинсів і білої футболки виглядає прісно і нудно? Тоді додайте до нього прикраси з металу золотого кольору.Білі футболки, дійсно, часом можуть здаватися надто простими. Отже, надайте своєму образу елегантності за допомогою бус, ланцюжків, кілець і браслетів. Ви побачите, як відразу ж перетвориться весь наряд.

6. Біла футболка + блейзер


Неформальний, приталений блейзер з великими гудзиками і накладни микишенями просто ідеально підходить до білої футболки.Подібне поєднання вельми зручно в сиру і вітряну погоду, або ж блейзер можна накинути на плечі прохолодними вечорами

7. Біла футболка + піджак


Класичний піджак поверх білої футболки дасть вам відчуття універсальності. Вдень ви можете сміливо відправитися на роботу, не порушуючи дрес-коду, і навіть організовувати ділові зустрічі. Цей ансамбль виглядає цілком стримано.А ввечері він буде так само непогано виглядати на вечірці, в клубі або в барі.