фото: Любов Романюк
Нещодавно, після реставрації, прикрасу міста - кований гороскоп повернули у центр Рівного. Втім на те, що ковані скульптури були пошкоджені, люди не зважають і продовжують їх нищити.

Так, рівнянка Любов Романюк опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі світлину, де видно, як діти вилазять на скульптури. На табличку "По скульптурах не лазити. Небезпечно!" - батьки не реагують, та дозволяють своєму чаду вилазити поверх скульптур. 

Під записом думки рівнян розділились. Деякі не бачуть в цьому нічого страшного:

 "О ужас! Дитина стала на камінь на якому стоїть залізне чото там. Мір більше не буде такий як завжди. Срочно дзвоніть копам." , - пише Максим Колнооченко. 

Втім більшість критикують таку безвідповідальність батьків. 

У лютому цього року з алеї зникли дві фігури - Тільця та Діви. Організаторка фестивалю ковальського мистецтва Ніна Крока розповіла, що їх забрали на реставрацію. Бо ж відвідувачі "Парку молоді" пошкодили їх. До слова, реставрацію Ніна Крока проводить своїм коштом.

Читайте також: Рівняни розламали знаки Зодіаку (ФОТО) 

Вже в березні фігура Близнюків впала на 9-річну дівчинку. Після цього кований гороскоп взагалі прибрали з алеї. У квітні цього року зодіакальний гороскоп відреставрували та повернули у "Парк молоді".

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber