За кілька годин рівненським вогнеборцям вдалося ліквідували пожежу у господарчій будівлі.

Вчора ввечері, 12 березня, до Служби порятунку Рівне нщини від громадян почали надходити повідомлення про значну пожежу у селі Великий Олексин Рівне нського району. До місця виклику було направлено три чергові відділення рятувальників та оперативно-координиційний центр обласного управління ДСНС.

До теми: у Великому Олексині масштабна пожежа (ФОТО/ВІДЕО)

Прибувши на місце виклику вогнеборці оперативно провели розвідку та з’ясували, що вогнем повністю охоплено дах та перекриття господарчої будівлі, яка була розділена на 7 окремих приміщень, що належать різним власникам.

Полум’я було такої сили, що загрожувало перекинутися на інші поряд розташовані господарчі будівлі. Тому вогнеборці подали вогнегасячі засоби безпосередньо на ліквідацію пожежі, а також на захист суміжних господарчих будівель.

Читайте ще: на Володимиреччині ледь не згорів житловий будинок (ФОТО)

Значно ускладнювало роботу рятувальників висока температура, сильне задимлення, а також велика кількість горючих матеріалів, що знаходилися у різних приміщеннях господарчої будівлі.За годину пожежу вдалося локалізувати, а о 23:24 повністю ліквідувати.

Серед громадян жертв та постраждалих не має. Врятовано одне приміщення чотири тварини та сорок курей. Внаслідок пожежі одна тварина загинула. 

Попередня причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber