Чоловік намагався втекти із місця автопригоди.

До поліції учора, 12 березня, близько 22 години надійшло повідомлення, що у селі Грабів водій автомобіля BMW скоїв дорожньо-транспортну пригоду та намагається втекти з місця події.

Читайте ще: водій-алкорекордсмен потрапив в ДТП (ФОТО)

На місце пригоди негайно прибув екіпаж групи реагування патрульної поліції Рівне нського районного відділення. Правоохоронці з’ясували, що 40-річний житель селища Оржів, керуючи автомобілем BMW 520, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем Volkswagen Golf під керуванням 46-річного жителя Оржева.

Крім того, скоївши ДТП, водій автомобіля BMW кинувся втікати. Утім, через пошкоджене колесо, зумів проїхати лише 150 метрів. 

З’ясувалося, що 40-річний чоловік за зовнішніми ознаками перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння. Втім від проходження освідування він відмовився. Також поліцейські встановили, що чоловіка вже чотири рази патрульні поліцейські упіймали за кермом у стані алкогольного сп’яніння, з яких три – протягом доби. До того ж відповідно до рішення суду його позбавили права керувати транспортним засобом строком на один рік.

Працівники поліції склали на 40-річного водія матеріали про адміністративні правопорушення.

На момент ДТП у салоні BMW перебувало ще двоє пасажирів та унаслідок зіткнення ніхто не постраждав.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber