Забобонні люди віддавали зловмисниці сотні тисяч гривень.

У Рівному поліцейські отримали орієнтування від колег з Тернополя, що на Рівне нщині може перебувати аферистка, яка виманює у людей кошти. 

Жінку підозрюють у тому, що впродовж тривалого часу у Тернополі, вводячи людей в оману вона надавала послуги по, нібито, зняттю порчі, повернення удачі, і навіть повернення у сім’ю кохання. Таким чином вона ошукала близько десяти жителів Тернополя.

Лише за одну консультацію жінка брала 300 гривень. А от повний курс у неї коштував від 5 до сотні тисяч гривень. 

Читайте також: П`яного водія, який скоїв ДТП на Рівне нщині , посадили за ґрати

Коли ж клієнти розчарувались у ворожці, почали звертатись до поліції із заявами про шахрайство. Втім, до того часу жінка вже зникла. 

Вже в цьому році, на початку січня в одній із рівненських газет з’явилося оголошення про надання послуг зцілення, від «екстрасенса пані Марії».

Під час перевірки цієї інформації, оперативники знайшли орендовану квартиру, у якій розшукувана жінка надавала послуги, яку та вже встигла облаштувати у відповідному стилі: свічки, скляні кулі для ворожіння, карти та інші пристосування.

Також правоохоронці виявили і записник, в якому були імена 15 рівнян, які встигли записатися на прийом. Жінка від показів та пояснень відмовилася. Її у супроводі адвоката та поліцейських доправили до Тернополя, де з нею проводитимуть подальші слідчі дії.