фото з мережі інтернет
Як повідомив головний інженер РОВКП ВКГ “Рівнеоблводоканал” Андрій Грухаль, усунути поломку у Квасилові планують до завтра. Не виключено, що працюватимуть і вночі.

"На даний момент працює дві оперативні бригади для усунення вказаного пориву для якнайшвидшого водопостачання у Квасилові. ", - розповів головний інженер підприємства.

Зазначимо, що порив магістральної ділянки стався в районі вулиці Хутірська, у Новому дворі. Нині без води залишилися мешканці багатоповерхівок, які живуть вище 4 поверха.

Читайте також: У Квасилові знову немає води

За словами Андрія Грухаля, наразі підприємство велику увагу приділяє саме цьому водогону. Тому вже найближчим часом планується заміна цієї проблемної ділянки до вулиці Корнинська.

"Фактично це будуть ті роботи, які забезпечать мешканців Квасилова, Корнина безперебійною водою. Ця ділянка проходить по болотистій місцевості, постійно вплив агресивної середи на неї відбувається і тому вона є проблемною", - додав Андрій Грухаль.

Нагадаємо, що це вже друга поломка, яка сталася у Квасиволі цьогріч. Минулого разу без водопостачання мешканці селища залишилися 3 січня.