Ім'я Майкла Фіськовича добре знайоме рівнянам. І якщо не ім'я - то його голос чуло, не лише Рівне, а й чимало інших міст. Адже він музикант, співак та ведучий. Інша частина пам'ятає його як переможця онлайн-кастингу проекту "Голос країни". І хоч виступ рівнянина у телеверсію шоу не потрапив, про деякі нюанси зйомок проекту Майкл розповів читачам Rivne1.tv.

На сліпі прослуховування на десятий сезон проекту "Голос країни" рівнянин Майкл Фіськович потрапив не так, як інші. Він пройшов онлайн-кастинг, виконуючи завдання зіркових тренерів. Наприклад, у фіналі заспівав пісню з мюзиклу Notre Dame de Paris “Le Temps des Cathedrales”.

Саме його підтримало чимало українців під час онлайн-кастингу #другийшанс, який пройшов у травні 2019 року. 

І ось довгоочікуваний приз - можливість виступити на головній сцені проекту "Голос країни". 

- Після перемоги у #другомушансі довго чекали, коли ж нарешті відбудуться сліпі прослуховування, - розповідає Майкл. - Багато людей запитувало "ну коли вже", і от нарешті час настав.

Майкл зізнається, перед сліпими прослуховуваннями налаштовував себе лише на перемогу, при чому, каже, хотів перемогти на кастингу саме з піснею українською мовою.

Хоч у його виконанні все ж звикли чути "фірмУ" - класику рок та поп-музики іноземною мовою.

- Пісню для виступу обирав не я. Мене попросили записати кілька різних пісень, а з якою саме виходити на сцену, обирали музичні продюсери шоу.

У результаті розвернути крісла членів жюрі рівненський шоумен спробував піснею Тараса Петриненка.

- "Пісня про пісню", тому що вважаю її саме тією, яка повністю відобрає суть музиканта та його місце у суспільстві.

Підтримати його прийшла й зіркова тренерка Майкла у #другомушансі, переможниця "Голосу країни 8" Олена Луценко.

- У нас склалися дуже теплі відносини, вона прекрасна людина, приємна у спілкуванні й дуже допомагала у питаннях, пов'язаних з творчістю, - каже Майкл.

Найбільше рівнянин розраховував на підтримку Тіни Кароль та Потапа з Настею. Адже, не приховує, є прихильником творчості Тіни Кароль, тому хотів би заспівати з нею дуетом. А от попрацювати з Потапом хотів би, як з потужним продюсером. Та, на жаль, усі чотри крісла так і залишились розвернутими.

Попри те, що ніхто з членів журі не повернувся, Майкл не втрачає оптимізму й віри в себе:

- Після виступу враження неймовірні, бо виступити на головній сцені крани - це надзвичайно емційно, натхненно й спонукає не зупинятися й творити далі. Готовий знову і знову брати участь у таких шоу, тому що я сам, як то кажуть, легкий на підйом, творчий і еasy-going [безтурботний, добродушний - англ.]

Читайте також: Рівнянка вишила "Лісову пісню" Лесі Українки