"Верес" одноосібно очолив Першу лігу

 Рівненський "Верес" у домашньому поєдинку у Львові розгромив лідера Першої ліги одеський "Чорноморець" та очолив турнірну таблицю у Першій лізі. 

Гра проходила на львівському стадіоні "СКІФ", адже стадіон у Млинові знову не був готовий приймати матчі. 

"Верес" - "Чорноморець" - 4:0 (2:0)

"Верес": Когут - Солдат, Гончаренко, Махнєв, Нємчанінов, Полюлях, Панасенко, Сергійчук, Пасіч, Гайдучик, Гегедош.

"Чорноморець": Варакута - Мартиненко, Горопевшек, Долгов, Мельничук, Кравченко, Вачіберадзе, Коркішко, Козак, Авагімян, Бугай.

Голи: Гегедош (7, 57), Сергійчук (45, з пенальті), Гайдучик (63)

Рівняни вийшли уперед вже на 7-ій хвилині. У класній контратаці Микола Гайдучик розрізав оборону одеситів та віддав на Роберта Гегедоша, а той пробив у лівий від голкіпера кут - 1:0.  

Атаки рівнян тривали. Шанс забити мали Сергійчук та Пасіч. А під кінець першої половини гри Микола Гайдучик заробив пенальті. Гості залишились у меншості, адже за фол на Гайдучику був вилучений Вачіберадзе. А вердикт судді виконав Михайло Сергійчук, забивши у стилі Паненки. 

Після перерви тренерськи штаб одеситів вирішив пожвавити гру, випустивши на поле Лиховидька та Сухоручка замість Авагімяна та Бугая. 

Проте це суттєво не змінило гру. Рівняни забили ще двічі - Гегедош реалізував вихід тет-а-тет із голкіпером, а на 63-ій хвилині відзначився Гайдучик, вдало відгукнувшись на передачу з кутового. 

Таким чином "Верес" випереджає "Чорноморець" на одне очко та ще має дві гри у запасі. 

 

Читайте також: Талановитий футболіст родом з Рівненщини продовжить кар`єру у Франції