Великі тарифи чи небажання мешканців оцінити ситуацію? Жителі гуртожитку у селі Зоря, кажуть, отримують платіжки з великими сумами за комунальні послуги. Натомість директор підприємства, на чиєму балансі знаходиться помешкання розповідає, нараховують все згідно показників і ціни доволі компромісні.

Гуртожиток №2 у селі Зоря знаходиться на балансі агрофірми "Зоря". Тут є 33 житлові кімнати. Вже не один рік людям приходять платіжки з великими сумами, а умови для проживання тут ненайкращі. Мешканці показують спільну ванну, де миються.

В аварійному стані дах гуртожитку. Через це в будівлі грибок на стінах. Не в кращому стані і туалети. За усі ці зручності мешканцям доводиться платити чималенькі суми. Люди обурюються, адже не розуміють за що їм нараховують такі великі гроші.

Новий директор підприємства Микола Колюх розповідає, в спадок від попередньої фірми отримав більше двох мільйонів гривень боргу. Він очолює агрофірму "Зоря" півтора місяці. Каже, платіжки людям приходять невеликі. Розповідає, яка в середньому ціна надійшла за липень.

Мешканці гуртожитку нарікають, новий директор змушує людей приватизовувати помешкання. Наталія Чайковська має дві кімнати в гуртожитку. Аби приватизувати їх необхідно близько ста тисяч гривень.

Детальніше - в сюжеті.