30 листопада поблизу села Дольськ Камінь-Каширського району Волинської області за участю керівництва МВС України відбулися спільні штабні тренування органів управління, підрозділів охорони державного кордону, резервів посилення Державної прикордонної служби України, які прибули на ділянку 6-го Волинського прикордонного загону та підрозділів Збройних Сил України, інших військових формувань, ДСНС України та правоохоронних органів.

Цього дня учасники навчань відпрацювали алгоритм дій з реагування на ситуації, що можуть виникнути на українсько-білоруській ділянці державного кордону.

Так, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський зауважив: «У ході навчань, ми побачили, що всі підрозділи МВС – це справжній кулак, який може забезпечити внутрішню безпеку України».

В свою чергу, за словами керівництва ДСНС, підрозділи Служби на високому рівні готові до дій за призначенням. Зокрема, йдеться про гуманітарні задачі, а саме: надання допомоги, встановлення пунктів тимчасового перебування людей та пунктів обігріву.

Також підрозділи ДСНС України відпрацювали дії з ліквідації вибухонебезпечних предметів на окремих ділянках.

Читайте також: Зніс металевий паркан: подробиці вечірньої ДТП на вулиці Гетьмана Полуботка у Рівному