Сапер інженерно-саперного відділення, солдат Мацюк Віталій Миколайович 05.05.1992 року народження, житель с.Підлипки Радивилівської ТГ Дубенського району загинув в результаті ворожого обстрілу 23 липня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Берестове, що на Донеччині.

Останню шану молитвою загиблому прийшли скласти жителі Радивилова, працівники місцевого відділення поліції, територіального центру соціальної підтримки та комплектування, представники місцевої влади.
Вічна пам'ять і шана славному Захиснику!
Царство Небесне душі.
Щиро співчуваємо родині та близьким Героя.

У четвер, 28 липня, об 11 годині відбудеться Чин похорону та останнє прощання із полеглим воїном.
Похоронне богослужіння по загиблому українському захиснику Віталію Мацюку відбудеться у Свято-Покровському храмі с.Підзамче.
Поховають Героя на кладовищі в с.Підзамче.

Про це повідомили на фейсбук сторінці Радивилівської громади. 

Сумна звістка прийшла і у село Злазне, що на Костопільщині. У боях з ворогом на Донеччині загинув старший солдат Віталій Крук. Йому виповнилося 22 роки.

Захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, загинув Роман Дем‘янович. Він був уродженцем села Варковичі Дубенської громади.

За право на краще майбутнє віддав своє життя ще один син України...

З сумом повідомляємо, що 25 липня в результаті ворожого обстрілу, під час виконання бойового завдання загинув захисник України Олександр Ковальчук. Герой загинув поблизу населеного пункту Берестове Донецької області. Без люблячого батька й чоловіка залишилися дружина та двоє дітей.

Про це повідомили в Острозькій міській раді. 

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Красива посмішка на фото... Там він ще такий щасливий...
А нині... а нині лише чорна стрічка оперізує портрет на столі... Це все, що залишиться... а ще теплі та болючі спомини...
Смерть. Клята війна знову осиротила рівненську родину, відібравши найдорожче.

Молодший сержант Тарасюк Олександр Васильович, 1989 року народження, загинув 24 липня 2022 року під час виконання бойового завдання в районі н.п. Берестове Донецької області.

Ні жодні слова щирої скорботи не применшать болю осиротілої матері, Надії Василівни, що проводжатиме свого синочка в останню дорогу. Не повинні батьки ховати своїх дітей! Але клята війна грає за своїми клятими правилами - зазначають у Рівненському ОМТЦК та СП

Справжній патріот, вірний син свого народу, добрий та щирий син - новітній Герой Небесного війська з Україною в серці пішов у засвіти! Він щирою любов'ю любив свою країну, і смерть за неї прийняв так само гідно.
Спочивай з миром, наш вірний побратиме!
М'яких Тобі хмаринок, Олександре, та шана народна.

Захищаючи Україну, у боях на Донеччині, загинув працівник ТОВ «Костопільський фанерний завод» Андрій Тішко.

26 жовтня йому б виповнився 21 рік. Без батька сиротою залишився шестимісячний синочок Єгор.
Сильний за характером, чесний, принциповий та відповідальний, таким згадують його друзі та колеги.

Надійний, доброзичливий та відкритий, завжди був готовий допомогти. Ми втрачаємо найкращих...

Колектив щиро співчуває рідним та дружині загиблого. Герой назавжди залишиться в нашій пам’яті!

Читайте також: Рівне попрощалося із загиблим захисником України Олександром Чайкою (ВІДЕО)