У Здолбунівській громаді зібрали чергову допомогу для Збройних сил України.

 Про це повідомили в Здолбунівській міськраді.

"Практично в усіх закладах нашої громади постійно долучаються до допомоги бійцям. Це дуже важливо, адже маскувальні сітки потрібні завжди, теплі шкарпетки зігрівають, а щирі побажання додають військовим натхнення. Удячність усім, хто не втомлюється та діє!".

У Здолбунівському ліцей № 4 завершили чергову сітку й запланували черговий захід. 5 грудня в закладі відбудеться благодійний ярмарок, завітати на який запрошують усіх.

Колектив, учні та батьки Здолбунівської початкової школи № 7 зібрали продукти й потрібні речі для бійців. А молодші школярі ще й підготували малюнки та листи.

До благодійного марафону «Шкарпетки для Перемоги 2.0» долучилися в Здолбунівському ліцеї № 5. Зібрали 255 пар теплих шкарпеток, а також додали до них ліки, солодощі й гарні побажання.

Зі Здолбунівського ліцею № 6 передали бійцям 102 пари теплих шкарпеток.

Вихованці гуртка з малювання «Чарівний пензлик» Здолбунівського міського клубу передали на фронт малюнки.

Ще дві сітки сплели в Молодіжному просторі Home'Як. До виготовлення маскувальних сіток долучаються і в Локомотивному депо Здолбунова, Здолбунівському ліцеї № 2, інших наших закладах та установах. А волонтери з вулиці Шкільної сплели вже 206 сітку.