Пограбування замаскували під пожежу. У Здолбунові зловмисник проник у приватний будинок. Пенсіонерку зв'язав, побив та шукав у помешканні гроші. Жінці вдалось втекти до сусідки. Через деякий час вона побачила, що її будинок горить. Наразі поліцейські розшукують зловмисника. Що зникло з помешкання - достеменно невідомо. Адже оселя майже повністю знищена вогнем. Що сталося насправді, з'ясовував Юрій Чорнобривець.

 

У Здолбунові посеред ночі до помешкання пенсіонерки проник невідомий. Далі він на неї напав, зв'язав скотчем та випхав з власного будинку на вулицю. Збентежена та перелякана літня жінка, перелізла через паркан та пішла просити допомоги у своїх сусідів.

Після чого пані Євгенія зателефонувала до поліції та повідомила, що до будинку її сусідки заліз грабіжник.

На місце події копи виїхали одразу. Та вже через 10 хвилин пролунав наступний дзвінок, в якому повідомили, що будинок потерпілої палає вогнем.

І справді, в самій пожежі ніхто не постраждав. Тільки бабусі, в її поважному віці дісталося добряче. Очевидці стверджують, що пожежа виникла в одній з кімнат будинку. Не на камеру кажуть, це був підпал, щоб замести сліди злочину.

Поліцейські за цим фактом розпочали розслідування. Розглядають декілька версій такого зухвалого злочину.

На даний час, правоохорнці не можуть сказати чи зникли, якісь матеріальні цінності з будинку, оскільки багато майна пошкодженно вогнем. Відходячи від сильного емоційного потрясіння, ні потерпіла, ні її родичі з журналістами спілкуватися не захотіли. Вони саме прибирали наслідки нічного вторгення.

Наразі злочинця розшукують. Коли його спіймають, і доведуть вину за обома статтями розбій та підпал, йому загрожує до 12 років за гратами. А поки, він перевховується, сусіди які проживають на тій ж вулиці бояться за свою безпеку.

 

Читайте також: У Здолбунові горів житловий будинок