Фото ілюстративне
Зловмисник пограбував місцевого жителя.

Майже опівночі першого квітня до поліцїї надійшло повідомлення, що в дворі однієї із багатоповерхівок міста відбувається бійка. Однак, як встановили поліцейські, закінчилися вона грабежем.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що невідомі особи вчинили конфлікт із 31-річним жителем міста, під час якого нанесли йому тілесні ушкодження та відібрали мобільний телефон.

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом грабежу, поєднаного із насильством, слідчі встановили, що того вечора потерпілий відпочивав в одному із місцевих барів і познайомився із компанією відвідувачів. Будучи у стані алкогольного сп’яніння, між ними виникла суперечка. Однак, коли чоловік вийшов з бару та пішов додому, молодики наздогнали його, щоб доз’ясовувати стосунки. Під час конфлікту 24-річний місцевий мешканець наніс 31-річному варашівцю удари руками, після чого викрав мобільний телефон.

Читайте ще: на Рівне нщині затримали принца Індії?

На ранок нападник зрозумів, що вчинив злочин, і вирішив повернути телефон. Аби мати можливість уникнути покарання, підмовив свою подругу, щоби вона віднесла викрадене до відділу поліції, що начебто знайшла.

Утім, планам молодика не судилося реалізуватися. Його затримали та повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до шести років.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber