До поліції учора, другого листопада, близько 19 години повідомили медики «швидкої», що на вулиці Рівненська міста Вараш вони констатували смерть жінки внаслідок ДТП.

Поліцейські на місці події встановили, що 65-річна місцева жителька, попри наявність тротуару, йшла по краю проїзної частини із велосипедом в руках, коли на неї скоїв наїзд попутний автомобіль.

Водій з місця пригоди одразу втік. Однак, через деякий час до місця події повернувся 37-річний житель Варашу та зізнався, що це він скоїв наїзд на жінку. Транспортний засіб «Audi А6» він залишив у своєму гаражі. Поліцейські його оглянули та дійсно виявили пошкодження, характерні для ДТП. Авто вилучене та поміщене на територію місцевого відділу поліції.

Як з’ясувалося, керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння: прилад «Драгер» показав 1,68 проміле.

Читайте також: троє постраждалих: оновлена інформація про ДТП у Рівному

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування.

37-річного варашівця затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину.

 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber