Віктор Мялик
Вчора, 5 січня депутат разом з міським головою Вараша оглянули закуплені напередодні сучасні функціональні ліжка німецького виробництва. Вони призначені для пацієнтів після інсульту. Придбали і акушерське крісло для родів та хірургічний стіл.

Загалом для придбання цього обладнання було витрачено 890 тис. гривень із державного бюджету. В рамках субвенції для соціально-економічного розвитку громад.

"Сьогодні лікарі на вістрі боротьби з пандемією і ми маємо максимально їх підтримувати. Я і надалі буду сприяти у виділенні коштів для вараської лікарні, як із державного бюджету, так і власних. Сьогодні ми вже обговорили з лікарями їх потреби. Загалом минулого року для Вараської громади було виділено 2,5 млн грн коштів, які спрямовані на придбання комп'ютерів для школярів, заміну вікон, купівлі нового медичного обладання", – зазначив Віктор М'ялик.

До слова, за сприянння народного депутата громада Вараша одержала 1 млн. 18 тис. грн. державної субвенції для заміни вікон і дверей у Заболоттівській гімназії, а також 300 тис. грн. на придбання комп'ютерного класу у ліцей села Більска Воля.

Читайте також: У Старожукові Рівненського району згорів будинок: полум`я забрало життя матері та доньки(ФОТО)