Вона має на меті підвищити обізнаність українців про широкий спектр допомоги ЄС, яка вже була надана і продовжує надаватися в ключових сферах життя.

З першого дня повномасштабного російського вторгнення ЄС підтримує Україну, надаючи потужну політичну, фінансову, військову та гуманітарну підтримку, запроваджуючи жорсткі санкції проти росії, активуючи механізми економічної підтримки та цивільного захисту, Директиву про тимчасовий захист та полегшення життя біженців з України в ЄС (доступ до освіти, охорони здоров’я, роботи тощо) та інші форми підтримки.

23 червня 2022 року ЄС надав Україні статус кандидата на вступ до Європейського Союзу, що відкриває двері для можливого членства в найближчі роки. Ця робота, як і перемога України, потребують поінформованої та дієвої участі інституцій та громадян України.

Комунікаційна кампанія «Разом ми – Європа» зосереджена на питаннях прямої підтримки ЄС України з акцентом на швидку й всебічну відповідь Євросоюзу на повномасштабне вторгнення росії в Україну та передбачає цілу низку різноманітних комунікаційних заходів по всій Україні.

Виставка діятиме до 7 грудня 2022 року.

Про це повідомляє Управління Культури і туризму. 

Читайте також: День Гідності та Свободи: як його відзначатимуть в Рівному